194 de pacienți Covid – 19 sunt internați la Spitalul Județean Suceava. La Spitalul din Rădăuți sunt internați 49 de pacienți diagnosticați cu coronavirus

Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.529 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 50 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 25 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 410 pacienți, dintre care 194 de pacienți Covid-19, un număr de 12 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 49 de pacienți Covid-19 și 19 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În ceea ce privește situația celor două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, evidențele arată că mai sunt sunt patru beneficiari, respectiv trei beneficiari, care sunt infectați Covid-19.          

În cursul zilei de 30 mai 2020 polițiștii din cadrul IPJ Suceava au desfășurat 161 de acțiuni in context Covid18 fiind verificate 4.683 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu și 50 de societati comerciale.

Adauga comentariu