20 de ani de închisoare pentru criminalul fostului viceprimar din Moara

Astăzi, Tribunalul Suceava l-a condamnat pe inculpatul Cristinel  Nicolae Drăgoi la 20 de ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor. Decizia judecătorilor suceveni nu este una definitivă.

Amintim că, în dimineaţa zilei de 18 aprilie 2018, într-un beci din comuna Moara a fost găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat, care prezenta mai multe tăieturi de cuţit în jurul gâtului. Anchetatorii au stabilit că acesta se numeşte Zamfir Barbă, un localnic ce a fost viceprimar în Moara în perioada 2004 – 2008. Din primele informaţii obţinute de la oamenii legii se pare că bărbatul a fost cu o seară înainte la un bar de pe raza localităţii de domiciliu, iar în drum spre casă a fost atacat.

Zamfir Barbă a fost înjunghiat chiar în drumul mare, după care criminalul a încercat să-i ascundă cadavrul într-un beci din apropierea casei sale. A doua zi dimineaţă, rudele, văzând că nu s-a întors acasă, au început să-l caute, găsindu-l fără suflare nu la foarte mare distanţă de locuinţa sa.

La faţa locului a ajuns o armată de poliţişti formată din judiciarişti şi criminalişti. Aceştia au adus şi un câine de urmă pentru a-i ajuta să dea de urma asasinului. Principalul suspect a fost identificat în persoana lui Cristinel Drăgoi, care la rândul său nu a ajuns acasă în noaptea respectivă. Ulterior, individul a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru omor.

În luna august a anului 2018, judecătorii de la Curtea de Apel Suceava l-au eliberat pe inculpatul Cristinel Drăgoi, înlocuindu-i măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Astfel, acesta s-a trezit din nou liber după patru luni petrecute după gratii.

Adauga comentariu