244 de pacienți sunt internați în sectorul COVID 19 al Spitalului Județean Suceava

Conducerea Spitalului Județean Suceava a anunțat că la cea mai mare unitate medicală din județ sunt internați 330 de pacienți, dintre care 244 în sector COVID 19 și 86 cu alte afecțiuni.

În sectorul COVID funcţionează punctul de triere al pacienţilor suspecţi de infecţie cu COVID-19, deservit de medicii UPU ai Spitalului Judeţean Suceava. Ieri, s-a instalat încă un punct de triere în proximitatea centralei termice de la Spitalul Nou care va permite accesul rapid al pacienţilor suspecţi pentru efectuarea examenelor CT pulmonar în departamentul de radiologie al spitalului.

„Se menţine o comunicare eficientă cu DSP Suceava în vederea transmiterii testelor pentru COVID 19. Se asigură continuitatea asistenței medicale în sectorul COVID 19 precum și serviciul de gardă în clădirea Spitalului Nou. Secţiile din clădirea spitalului nou trec printr-un proces de reorganizare pentru a asigura funcţionarea optimă cu personalul medical existent. Întregul personal medical precum și din serviciile administrative care asigură continuitatea activității la Spitalul Judeţean Suceava, face toate eforturile pentru a oferi o asistență medicală de calitate pacienţilor noştri”, a transmis doctorul Florin Filip, managerul interimar al Spitalului Județean Suceava.

Adauga comentariu