Amenzi date de polițiștii suceveni unor cetățeni care au ieșit din casă după ora 22.00 fără adeverință

În seara precedentă, în intervalul orar 22.00 – 06.00 la nivel județean au acționat peste 150 de polițiști dar și colegi jandarmi și polițiști locali. Polițiștii din cadrul IPJ Suceava au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale în valoare de 77.400 de lei pentru nerespectarea prevederilor privind interzicerea deplasărilor după ora 22.00, respectiv încălcarea prevederilor art. 5 al Ordonanței Militare nr. 2.

S-a continut si difuzarea solicitarii de a rămâne în case prin intermediul mijloacelor acustice din dotarea autospecialelor de poliție.

Activitățile vor fi permanentizate având în vedere că începând de astăzi s-a restricționat total circulația persoanelor în afara situațiilor prevăzute la art. 4 din ordonanță.

„Alte date privind polițiștii care au acționat ieri, măsuri dispuse fata de cei care nu au respectat măsura autoizolării, etc. le voi comunica Instituției Prefectului care urmează să vă informeze conform algoritmului de comunicare. Profit de acest moment să mulțumesc tuturor celor care astăzi, de ziua noastră a polițiștilor, ne-au făcut cele mai frumoase și mai utile cadouri care le-am primit vreodată măști și mănuși de protecție. Mulțumim mult! Împreună suntem puternici. Zi frumoasă și liniștită și nu uitați, totul va fi bine”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Adauga comentariu