Bucovina Rădăuți a pierdut derby-ul cu Aerostar Bacău

Bucovina Rădăuți a pierdut fotoliul de lider în urma înfrângerii suferite pe terenul celor de la Aerostar Bacău. Partida a început cât se poate de prost pentru rădăuțeni care s-au văzut conduși încă din minutul 3 în urma unui gol marcat din gura porții de Cătălin Vraciu.

Bucovina a pus stăpânire pe joc, iar în minutul 22 a egalat printr-un penalty executat fără emoții de Iosif Netbai. Până la pauză, rădăuțenii puteau să treacă în avantaj însă Alecsandru și același Netbai au ratat de puțin cadrul porții apărate de Axinte.

La pauză a fost 1 – 1.

Repriza a doua a culminat cu 10 minute de fotbal perfect pentru Aerostar Bacău. În intervalul 55 – 65, băcăuanii au marcat două goluri prin Vraciu și Nemțanu, beneficiind și de eliminarea lui Ungurianu.

Bucovina Rădăuți a încercat să revină în joc, însă a reușit să marcheze prea târziu, în minutul 92, printr-o execuție frumoasă a lui Păiuș.

Bucovina Rădăuți: Zvoronciuc – Alecsandru – Vitu – Mihăeș – Ciobanu – Sahlean – Ungurianu – Dănilă – Plămadă – Netbai – Ionesi. Au mai intrat Păiuș, Coroamă, Antonesei și Stoian.

Seria I, etapa IV:

Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuţi 3 – 2

FC Botoşani 2 – CSM Paşcani 4 – 2

Ozana Târgu Neamţ – CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 1 – 2

Astăzi:

Sporting Lieşti - Şomuz Fălticeni    

KSE Târgu Secuiesc - CSM Bacău   

Ştiinţa Miroslava - Foresta Suceava   

CSM Focşani - Universitatea Dunărea de Jos Galaţi   

SC Oţelul Galaţi - Huşana Huşi 

 

Sursa foto: Cristian Plosceac.

Adauga comentariu