Campania umanitară „Alergăm din suflet pentru Eliza” va avea loc mâine la Fălticeni

Club Sportiv Alessia Athletic condus de președintele Laura Alina Pazari inițiază campania „Alergăm din suflet pentru Eliza”.

Eliza are trei ani și este din Fălticeni. Ea suferă de leucemie limfoblastică acută.

Pentru că orice copil are dreptul la viața, va avea loc campania umanitară „Alergăm din suflet pentru Eliza” pe stadionul de pe strada Maior Ioan din Fălticeni, miercuri 17 iulie 2019, începând cu ora 19.00. La eveniment poate concura oricine.

„În urma tratamentului finalizat deja, Eliza are nevoie de 15 vaccinuri care îi oferă speranță de 75% că maladia nu mai revine. De asemenea a încercat și vaccinul gratuit de la spital (asparaginaza) însă fără succes, făcând reacție adversă! Costul unui vaccin este de 1.200 euro”,  ne-a declarat mama Elizei.

Fiecare persoană/firmă va cumpăra unul sau mai multi kilometri. Au fost scoși la vânzare 300 de kilometri. Prețul este de 10 lei/kilometru. Fiecare persoană/firmă poate cumpăra câți kilometri dorește! Banii vor ajunge direct în contul bancar: RO33BTRLRONCRT0V17692901, deschis la: BANCA TRANSILVANIA, pe numele: BALICA ANAMARIA (mama Elizei). Fiecare participant va primi un act de proprietate simbolic, pentru kilometrii cumpărați.

„Sper să se adune cât mai multă lume. Am această speranță. M-au contactat foarte multe cunoștințe din țară, Federația Română de Atletism ne susține cu diplome pentru toți participanții, președintele  Federației Române de Atletism, Florin Florea a cumpărat primii 10 km din cei 300 scoși la vânzare, sportivi de performanță precum Crsiti Borcan (București), Bogdan Ofițeru ( Constanta), vor organiza pe litoralul românesc un eveniment paralel cu al nostru, la aceiași oră, unde vor încerca să alerge și să adune cel puțin 50 km, ne-a venit în sprijin și Asociația Județeană de Atletism de la Suceava condusă de doamna conf. univ.dr. VIZITIU Elena, iar din Fălticeni până în prezent s-au înscris in jur de 200 de persoane, un susținător important în această campanie umanitară este de asemenea domnul Mugurel Duceag care s-a implicat atât în acest eveniment organizat de mine cât și în organizarea altei campanii privind situația Elizei, sunt convinsă că împreună vom mișca puțin lucrurile în privința Elizei”, a declarat Laura Alina Pazari, președintele Clubului Sportiv Alessia Athletic.

„Sportul înseamnă sănătate fizică și psihică, iar alergatul este una dintre cele mai accesibile metode pentru a aduna oameni de bine, oameni cărora le pasă, scopul tuturor celor implicați în eveniment este de a o susține pe micuța Eliza”, a precizat și Ovidiu Pazari, vicepreședintele Clubului Sportiv Alessia Athletic.

Adauga comentariu