Cât de profitabil este gaterul administrat de consilierul local Simion Chiruț și de soția sa? Simion Chiruț a avariat mașina jurnaliștilor care filmau niște bușteni pentru realizarea unui documentar privind infracțiunile forestiere

Simion Chiruț este individul care i-a agresat pe jurnaliștii de la Recorder pentru că aceștia filmau niște bușteni care i-ar fi aparținut lui. Chiruț le-a avariat intenționat autoturismul celor de la Recorder. Pentru a arăta cât de rău îi pare că le-a avariat intenționat mașina celor de la Recorder, acesta le-ar fi dat jurnaliștilor 1.500 de lei să îndrepte tabla.

Cine este Simion Chiruț

Simion Chiruț este un consilier local al comunei Frumosu, din județul Suceava.

Acesta împreună cu soția sa, Glicheria Chiruț, sunt administratorii și asociații societății SC Chirutmin Prod Com SRL, din localitatea Deia, județul Suceava. Societatea acestora are ca obiectiv de activitate „tăierea și rindeluirea lemnului”. Mai exact aceștia sunt patroni de gater care exploatează lemn din pădurile administrate de Romsilva.

Societatea a luat naștere la data de 23 aprilie 1999.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Chirutmin Prod Com SRL, a avut în anul 2017 cifra de afacere de 2.753.806 de lei și profitul net de 287.967 de lei. Pentru obținerea acestui profit ar fi lucrat 10 angajați.

Cât de profitabilă a fost afacerea familiei Chiruț și câți angajați au avut din anul 2000 până în anul 2017 puteți observa în imaginea de mai jos.

Familia Chiruț a declarat că ar avea un venit de 46.800 de lei pe an, pe seama firmei și a unei subvenții

Conform declarației de avere, din anul 2018, a consilierului local Simion Chiruț, acesta ar obține un venit de 17.400 de lei pe seama firmei pe care o administrează și 12.000 de lei pe seama unei subvenții de la APIA. Adică, Simion ar face 2.450 de lei pe lună, conform declarației sale.

Soția lui Simion Chiruț, Glicheria Chiruț, ar obține pe seama SC Chirutmin Prod Com SRL același venit precum soțul ei, respectiv 17.400 de lei pe an. Adică, 1.450 de lei pe lună.

După posibilități, Simion Chiruț și-a cumpărat două mașini, respectiv un Volkswagen Toareg din 2006 și un Ssangyong Rexton din 2007.

Simion Chiruț, pe Facebook

Simion Chiruț a menționat faptul că este administratorul societății „SC Chirutmin SRL”, nu mai puțin de trei ori.


Informațiile au fost preluate de pe www.listafirme.ro și din declarația de avere a consilierului local Simion Chiruț.

sursa foto: Facebook/ Simion Chirut

 

 

 

 

Adauga comentariu