Cinci precupețe care vindeau țigări de contrabandă în piețele și bazarul din Suceava s-au ales cu dosare penale

Ieri, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale și din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfăşurat o acţiune pe linia deţinerii şi comercializării ţigărilor de contrabandă, ocazie cu care au făcut mai multe verificări, atât la comercianţii din pieţele şi bazarul din Suceava. cât şi la diferite puncte de lucru ale unor societăţi comerciale sau a altor entităţi de pe raza județului care aveau ca obiect principal vânzarea produselor alimentare şi nealimentare.

În urma acestor verificări, polițiștii au prins în flagrant șase persoane, respectiv Varvara Haucă (62 de ani), Andrei Polocoșeriu (46 de ani), Dorina Tarcău (61 de ani), Ileana Agapie (58 de ani), Mihaela Condrov (30 de ani) și Niculina Serediuc, în timp ce deţineau sau comercializau ţigări de contrabandă. Pe numele persoanelor mai sus menționate au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de „contrabandă”. Andrei Polocoșeriu a fost reținut pentru 24 de ore.

Întreaga cantitate de 2.495 de pachete cu țigări de contrabandă găsită a fost indisponibilizată, urmând ca în cadrul acestor dosare penale să fie calculate sumele cu care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat, pentru ca ulterior să fie dispuse măsuri asiguratorii.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii suceveni în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Sursa foto: www.activnews.ro

Adauga comentariu