Contrabandist prins de polițiști după o urmărire în trafic pe ulițele din Nisipitu

La data de 31 august 2019, în jurul orei 10.00, polițiștii suceveni au observat, pe DJ 209G, pe raza localității Nisipitu, comuna Ulma, circulând pe direcția Brodina – Ulma, un autoturism Volkswagen Bora, al cărui șofer, la vederea lor, a frânat brusc, a întors mașina și a demarat în trombă, încercând astfel să se sustragă controlului.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autovehiculului, iar după circa un kilometru, acesta a fost găsit ascuns în spatele unui imobil.

Când autospeciala de poliție a ajuns în spatele mașinii urmărite, șoferul a coborât de la volan și a luat-o la fugă. Acesta a fost prins, imobilizat și încătușat fiind identificat în persoana lui Gheorghiță Fughir, în vârstă de 23 de ani, din comuna Ulma.

Polițiștii au verificat autoturismul, ocazie cu care au constatat faptul că în interior se aflau mai multe colete, care conțineau țigări de contrabandă. Cu ocazia inventarierii a rezultat cantitatea de 2.950 de pachete cu ţigări, care au fost confiscate. De asemenea, s-a luat măsura indisponibilizării mașinii la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus.

Gheorghiță Fughir a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Suceava. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

Adauga comentariu