Crima din Dorna Candrenilor a șocat întreaga comunitate

Primarul comunei Dorna Candrenilor a spus unui redactor de la Ziar de Suceava, faptul că acest nefericit eveniment a îndoliat atât familia Chiforescu, cât și întreaga comună.

„Din ce am auzit, a fost o ceartă între Florin și Raul. Familia Chiforescu a fost o famile deosebită, Raul era singur la părinți, era un copil liniștit. Diavolul și-a băgat coada aseară, chiar înainte de sărbători. Evenimentul ne-a cutremurat pe toți, întreaga comună, ne-a nenorocit. Băiatul e student la Cluj, un copil foarte bun, nu bea, nu nimic, i-a pus Diavolul cuțitul în mână și l-a nenorocit pe tatăl său”, a declarat primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

La întrebarea ce fel de familie a fost familia Chiforescu, dacă au mai fost probleme, primarul ne-a spus că „ nici vorbă, era o familie de top, de gospodari”. 

Primarul, Dănuț Candrea, cu vocea tremurândă ne-a adăugat faptul că a discutat despre cele petrecute cu șeful de post, deoarece nu a avut putere să meargă la fața locului sau să vorbească cu femeia îndoliată.

Florin Chiforescu, bărbatul ucis de propriul său fiu, lucra ca fochist, la Aqua Carpatica, în comuna Panaci.

„Membrii familiei Chiforescu, tatăl, mama și fiul, se înțelegeau bine, se pozau peste tot unde mergeau. Au fost împreună la Cluj, la Raul, toți trei, au fost la mall, s-au pozat ținându-se după cap, se înțelegeau bine, o familie bună”, a mai adăugat primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

În urmă cu patru ani, în comuna Dorna Candrenilor a mai avut loc un astfel de eveniment, tot în Postul Crăciunului, înainte de Nașterea Domnului.

Atunci un bărbat (46 de ani) le-a tăiat gâtul părinților, în vârstă de 77 de ani și respectiv 71 de ani. După ce i-a ucis, le-a aruncat cadavrele, la distanță mare unui de celălalt. Bărbatul care și-a ucis părinții, în anul 2014, a spus că are o listă cu persoane pe care trebuie să le omoare, deoarece așa i-a poruncit Sfântul Ioan Botezătorul. 

 

sursa foto: Facebook/ Raul Chiforescu

Adauga comentariu