Cum a ajuns o italiancă la un pas de moarte după ce a mers în vizită la familia iubitului său de la Frătăuții Noi

O italiancă se află în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de sora concubinului său. La data de 26 iunie 2019, la ora 12.59, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către o femeie despre faptul că are loc un omor într-o locuință din comuna Frătăuții Noi. La circa cinci minute aceeași persoană a revenit cu un apel la 112 solicitând intervenția unui echipaj medical deoarece este rănită.

Agenții deplasați la fața locului au găsit victima pe Deborah L. (24 de ani), cetățean italian, și pe agresoarea sa, Petronela Mariana Pleșca (28 de ani), din comuna Frătăuții Noi. În interiorul curții, pe o bucată de beton, a fost găsit un mâner de plastic de culoare negru, care avea urme de sânge.

Polițiltii au luat legătură cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți precum și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și au fost dispuse măsuri de asigurare a locului faptei până la sosirea echipei operative.

Medicul sosit la fața locului a stabilit că victima are o leziune prin înjunghiere la nivelul șirei spinării.

Petronela Mariana Pleșca a declarat faptul că a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie pe cumnata sa Deborah L., în urma unui conflict spontan.

Italianca a fost transportată la Spitalul Județean Suceava și și ulterior cu  un elicopter la Spitalul Județean Iași.

Ulterior la fața locului s-a deplasat o echipă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, însoțiți de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care în urma cercetărilor au stabilit că la data de 26 iunie a.c., în jurul orei 12.40, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan avut cu victima, Petronela – Mariana Pleșca a exercitat cu intenție acte de violență, aplicându-i trei lovituri de cuțit în zone vitale ale corpului, cauzându-i leziuni grave, care au necesitat transportarea victimei de urgență cu un elicopter SMURD la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, unde s-a stabilit următorul diagnostic: „plagă înjunghiată cu corp restant ( lamă de cuțit) în regiunea cervicală față-posterioară, plagă înjunghiată antebraț stâng”.

Mariana – Petronela Pleșca a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de „omor”, urmând ca astăzi să fie prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Adauga comentariu