Foresta Suceava a fost demolată la Dorohoi

De la începutul sezonului, Foresta Suceava nu a cunoscut gustul înfrângerii deși a activat atât în Liga a III-a, cât și în Cupa României.

Surprinzător, sucevenii au fost învinși fără drept de apel de FC Botoșani II, satelitul echipei de primă ligă, care își dispută meciurile de pe teren propriu la Dorohoi.

Foresta pleca cu prima șansă, ca mare favorită, mai ales după victoria de marți în fața celor de la Gaz Metan Mediaș.

Partida de la Dorohoi nu a început foarte bine pentru suceveni, care s-au văzut conduși încă din minutul 19 după golul marcat de către Marius Filip. Până la pauză Foresta nu a reușit să găsească drumul spre gol. Egalarea a venit la 10 minute după începerea celei de-a doua reprize, când căpitanul Drugă a marcat din nou din penalty.

Deși părea că lucrurile se așează pe un făgaș normal, sucevenii nu au mai făcut fața atacurilor celor de la Botoșani II și au încasat încă trei goluri până la sfârșitul partide, în minutele 66 – Nikita Kolesovs, 78 – Robert Longher și 80 – Adrian Chică Roșă.

În celelalte două partide disputate ieri, Aerostar Bacău s-a impus cu 3 – 1 în fața celor de la Sporting Liești, iar Ozana Târgu Neamț a terminat la egalitate 1 – 1 cu cei de la Universitatea Dunărea de Jos.

Foresta Suceava: Ailenei – Celeadnic – Ichim – Avrămia – Onofraș – Pipoș – Stănescu – Lungu – Drugă – Marin – Martin.

Clasament seria I, Liga a III – a:

Sursa foto: Facebook/ George Pohoata - Photography

Adauga comentariu