Foresta Suceava se impune la Miroslava după o evoluție sub așteptări

Foresta Suceava s-a cocoțat pe locul secund din seria I a Ligii a III-a de fotbal, după victoria de pe terenul celor de la Știința Miroslava. Sucevenii s-au întors acasă cu toate cele trei puncte deși au avut o evoluție total neconvingătoare.

Meciul părea a fi unul extrem de ușor după ce Alexandru Marin a deschis scorul pentru Foresta încă din minutul 3. Jucătorii de la Știința Miroslava s-au aruncat asupra porții lui Ailenei și doar norocul a făcut ca la pauză scorul să fie 1 – 0 pentru suceveni. În prima parte, antrenorul Petre Grigoraș a fost nevoit să-l înlocuiască pe italianul Rigoni, accidentat, cu Stănescu.

Norocul avea să-i părăsească pe suceveni în debutul reprizei a doua. În minutul 50, Sumanariu a comis un faul în careu, iar Sandu a transformat lovitura de la 11 metri.

În minutul 55, la un corner al echipei Foresta Suceava, fundașul Vițelaru este faultat în careu de către Agrigoroaei, căpitanul gazdelor, care a primit și cel de-al doilea galben. Lovitura de pedeapsă a fost executat de către Drugă.

Cu un om în plus, Foresta nu a rezistat decât cinci minute în superioritate pe tabela de marcaj. Unghianu are o execuție de excepție și îl învinge pe Ailenei cu un lob de la mijlocul terenului.

Salvarea pentru suceveni a venit de la același Alexandru Marin, fostul golgheter al celor de la Știința Miroslava. Înaltul atacant al echipei Foresta a reușit să aducă victoria în minut 67 printr-un gol marcat de la 16 metri.

Până la finalul partidei, cei de la Miroslava au forțat egalarea, însă apărarea Forestei a reușit să mențină avantajul, astfel că sucevenii obțin prima victorie în deplasarea din această stagiune. Totuși, evoluția sucevenilor nu a fost una extrem de convingătoare.

Foresta Suceava: Ailenei – Sumanariu – Ichim – Vițelaru – Drugă – Lungu – Rigoni – June – Pavel – Căinari – Marin.

Știința Miroslava: Turiță – Benchea – Agrigoraoei – Ichim – Martinescu – Săvoaia – Aioanei – Sima – Florean – Unghianu – Sandu.

Celelalte echipe din județul Suceava nu au reușit să se impună în această etapă. Bucovina Rădăuți a pierdut la Aerostar Bacău cu 3 – 2, iar Șomuz Fălticeni a reușit un 1 – 1 pe terenul celor de la Sporting Liești. Pentru fălticeneni a marcat Julei.

Rezultate etapa IV, seria I, Liga III:

vineri, 13 septembrie, ora 17.00

Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuţi    3 – 2

Cătălin Vraciu (3, 57), Cosmin Nemţanu (64) / Iosif Netbai (22 – penalty), Daniel Păiuş (90+2)

FC Botoşani 2 – CSM Paşcani    4 – 2

Răzvan Andronic (19, 90+3), Bogdan Melinte (58), Marian Chica – Roşă (68) / Marius Gangal (43), Ioan Târnovanu (46)

Ozana Târgu Neamţ - CSM Ceahlăul Piatra Neamţ     1 – 2

Denis Şerban (20) / Yoann Fellrath (34), Arsene Luboya (39)

sâmbătă, 14 septembrie, ora 17.00

Sporting Lieşti – Şomuz Fălticeni    1 – 1

Alin Nica (25) / Eduard Julei (78)

KSE Târgu Secuiesc – CSM Bacău    0 – 0

Ştiinţa Miroslava – Foresta Suceava  2 – 3

Eduard Sandu (49 – pen.), Giani Unghianu (64) / Alexandru Marin (2, 67), Dudu Drugă (58 – pen.)

CSM Focşani - Universitatea Dunărea de Jos Galaţi     1 – 0

Sergiu Jurj (79)

sâmbătă, 14 septembrie, ora 18.00

SC Oţelul Galaţi - Huşana Huşi   2 – 0

Marius Matei (16 – pen.), Cosmin Stoian (44)

Clasament seria I, Liga III:

Sursa foto: Facebook/ ACS Foresta Suceava Official

Adauga comentariu