FOTO 100 de lucruri jenante în Suceava: azi, indicatorul rutier ce zace inutil de un deceniu

Strada Zorilor se află în cartierul George Enescu, din municipiul Suceava. Respectiva stradă este cu sens unic, dinspre Bulevardul George Enescu spre Colegiul Național de Informatică Spiru Haret Suceava. 

La intersecția străzii Lazăr Vicol cu strada Zorilor, șoferilor le este interzis să vireze la dreapta, astfel sunt obligați să facă stânga.

În urmă cu vreo zece ani, pe când nu era sens unic pe strada Zorilor, a fost montat un indicator rutier care îi îndruma pe șoferi spre Siret, Rădăuți, Botoșani, Dorohoi, Cluj Napoca, Vatra Dornei și „Cîmpulung”.

Strada a devenit cu sens unic, iar indicatorul tot acolo a rămas, doar că cel mai probabil acum are întrebuințarea de a-i ghida pe turiștii care se plimbă pe jos, deoarece mașinile nu pot vira la dreapta pentru a se lua după indicator.

În urmă cu câțiva ani, pe când au fotografiat cei de la Google străzile din cartierul George Enescu, indicatorul rutier era tot în același loc, doar că nu era murdar. De-a lungul timpului, semnele de circulație din intersecție au fost modificate, dar indicatorul a fost neclintit.

Adauga comentariu