FOTO Centura ocolitoare din comuna Șcheia „crescătorie” de cratere

Șoferii care preferă să circule pe centura ocolitoare din comuna Șcheia, sau cei care sunt nevoiți, se pare că nu vor beneficia de un drum bun „cap-coadă” prea curând.

Drumul de la Romstal până la Hotelul Polaris pune la încercare nervii și abilititățile șoferilor de a face slalom printre gropile din carosabil. Singura porțiune bună de drum este cea care a fost reparată în luna martie a acestui an, după o foarte lungă perioadă în care șoferii și-au rupt mașinile, la propriu, circulând pe respectivul drum.

Până să se repare porțiunea de drum din imagine, oamenii erau foarte revoltați de faptul că drumul a fost lăsat să se distrugă de-a lungul timpului, dar mai tare i-a revoltat faptul că Primăria Șcheia nu s-a grăbit să rezolve această problemă. 

De la Romstal până la porțiunea reparată în luna martie și de la terminarea porțiunii reparate până la Hotel Polaris, craterele îi pun în pericol pe toți participanții la trafic. Pe acest drum plin de gropi, șoferii care încearcă să ocolească gropile, de cele mai multe ori se încadrează mai mult sau mai puțin și pe contrasens.

Cât interes va da primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, acestei probleme urmează de văzut. Cel mai probabil se așteaptă să crească craterele în așa fel încât să arate precum porțiunea de drum din imaginea de mai sus.

Dacă primarul are vreo înțelegere cu vreun service auto de pe raza comunei Șcheia se explică „satisfacția” acestuia când vede pe zi ce trece cum cresc gropile.

Adauga comentariu