FOTO Depozit de țigări de contrabandă descoperit în garajul unei gospodării din Vicovu de Sus

Azi dimineață, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 02.00,  poliţiştii de frontieră s-au deplasat la un imobil în construcţie de pe raza localităţii Vicovu de Sus, unde au găsit, în garajul acestuia, o cantitate mare de ţigări de contrabandă.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au dus la sediul instituției 51 de colete cu țigări, precum şi trei autoturisme descoperite în curtea imobilului, despre care s-a constatat că au fost folosite în activitatea infracţională. În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 25.368 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 296.805 de lei a fost confiscată, iar cele trei autoturisme, în valoare totală de 100.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul STPF Suceava.

„În cauză, colegii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale”, a declarat comisarul șef Ilie Poroch – Serițan, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava.

Adauga comentariu