FOTO O bătrână a fost călcată și târâită de un autobuz TPL în stația de la Policlinică

În urmă cu aproximativ o oră jumătate, o bătrână a fost călcată de autobuzul TPL din care a coborât. Evenimentul a avut loc în stația din apropierea Policlinicii din Areni.

Când autobuzul numărul 4 a oprit în stație, înainte ca ușile să se închidă, bătrâna ar fi coborât. În timp ce femeia se îndrepta ușor către trotuar, autobuzul a început să se deplaseze, moment în care roțile vehiculului i-au călcat picioarele bătrânei. Conform martorilor, autobuzul ar fi târâit victima pe o distanță scurtă.

„Astăzi, în jurul orei 10.30, un bărbat de 45 de ani, din comuna Șcheia, în timp ce conducea autobuzul aparținând societății de transport public de persoane din municipiul Suceava, din direcția Centru către Areni, într-o stație din zona Policlinicii din municipiul Suceava, nu a respectat obligația de a aștepta toți pasagerii să coboare și a plecat, moment în care o femeie în vârstă de 84 de ani, care intenționa să coboare din autobuz, a căzut în exteriorul acestuia și a fost acroșată cu puntea din spate a autobuzului la nivelul membrelor inferioare. Femeia a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor după cum spuneam, fiind transportată la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

În urma evenimentului, atât femeia cât și șoferul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Șoferului i s-au recoltat și probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

sursa foto: Facebook

Adauga comentariu