FOTO O contrabandistă care transporta 3.000 de pachete cu țigări a fost prinsă de polițiștii de frontieră la Horodnic de Jos

Ieri, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 10.30, a fost depistat și oprit în trafic pentru control, pe raza localității Horodnic de Jos, un autoturism Audi A6, condus de R. M., în vârstă de 42 de ani, domiciliată pe raza jud. Suceava

În urma controlului făcut asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit  în portbagajul maşinii şi în locul roţii de rezervă o cantitate însemnată de ţigări de contrabandă.

Având în vedere cele constatate, femeia a fost dusă la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, s-a stabilit că aceasta transporta 2.940 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare totală de 34.398 de lei, marfă ce a fost confiscată.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor în valoare de 6.300 de lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Adauga comentariu