FOTO O mătura a fost folosită pentru blocarea unei uși de la un autobuz TPL. Suceava a fost premiată pentru transportul public

Dan Ioan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava, a râs de diploma de excelență în transport public pe care a primit-o municipiul Suceava condusă de PNL. În această săptămână liderul PSD a publicat o poză în care se observă cum ușa unui autobuz TPL este blocată cu o mătură.

„O fotografie facută în data de 08.01.2020 la ușa din mijloc a unui autobuz care efectuează transport public pentru Suceveni, reprezintă o nouă dovadă indubitabilă a faptului că întradevăr Suceava, administrată în ultimii 16 ani de Lungu și Harșovschi, se dezvoltă de la fiecare scară de bloc, de la fiecare ușă de autobuz. Aproape că nu ne mai interesează realitatea din stradă, faptul că Suceava are probabil cel mai ineficient, cel mai piratat de către rechini neplătitori de impozite și cel mai învechit transport public local, suntem bucuroși că Lungu și Harșovschi se împăunează cu diploma de Transport Public de Excelență 2020 și aia platită cu banii publici ai Sucevenilor. În timp ce majoritatea orașelor civilizate din România au achiziționat zeci, sute de autobuze moderne, electrice, Lungu și Harșovschi au achiziționat un măturoi folosit la blocarea ieșirii de siguranță a ușii din mijloc a autobuzului și se acoperă cu diplome inutile și cu o falsă imagine creată pe rețelele lor de socializare”, a transmis Dan Ioan Cușnir, președintele Organizației Municipale PSD Suceava.

sursa foto: Facebook/ PSD Suceava

Adauga comentariu