FOTO Principalul suspect în comiterea accidentului cu doi morți de la Câmpulung Moldovenesc este un individ fără permis de conducere

Polițiștii au un principal suspect în cazul accidentului mortal produs aseară la Câmpulung Moldovenesc. Acesta este un bărbat de 31 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, al cărui telefon a fost găsit în BMW-ul implicat în teribilul eveniment rutier de noaptea trecută. Din verificările făcute de agenți, individul nu ar avea permis de conducere. Până la ora actuală, bărbatul nu a fost găsit de oamenii legii, însă este căutat de mai multe echipaje.

Amintim că aseară, pe la ora 23.15, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost anunțată prin 112 despre faptul că la ieșirea din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre orașul Gura Humorului s-a produs un accident rutier.

Din primele verificări făcute de polițişti a rezultat că pe DN 17 au intrat în coliziune frontală două autoturisme, respectiv un BMW și un Volkswagen Passat.

Individul de la volanul BMW-ului a abandonat vehiculul şi a fugit de la fața locului, iar din celălalt autoturism a fost extras şoferul în stare gravă. Acesta a intrat direct pe mâna personalului SMURD, care a început să-i facă manevre de resuscitare. Pasagerul din dreapta era încarcerat, iar pe bancheta din spate se mai afla un minor.

Din primelor cercetări făcute de polițişti s-a stabilit că la data de 13 noiembrie 2019, în jurul orei 23.10, un autor necunoscut, în timp ce conducea un autoturism BMW, avându-l ca pasager pe locul din dreapta față pe George Huțuleac, în vârstă de 24 de ani, din comuna Frumosu, pe DN 17, pe raza localității Câmpulung Moldovenesc, la un moment dat, aj cel mai probabil s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația "Depășirea interzisă" și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Volkswagen Passar, care din primele verificări s-a stabilit că circula din direcția opusă, fiind condus de Alexandru Gabriel Rusu (20 de ani), din comuna Ostra.

După impact, autoturismul Volkswagen Passat a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers menționate, ambele vehicule fiind avariate în proporție de 80%.

După producerea accidentului, şoferul BMW-ului a părăsit locul accidentului fără a putea fi găsit până în prezent.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui Alexandru Gabriel Rusu, diagnosticat cu „fractură mână dreaptă, TCC, traumatism toraco – lombar, politraumatism – accident rutier" și a lui Andrei Ionuț P. (14 ani), din comuna Ostra, pasager în Volkswagen diagnosticat cu „fracturi membre superioare", care au fost transportați la Spitalul Județean Suceava.

Tot în urma accidentului a rezultat decesul lui George Huțuleac și a lui Gabriel Claudiu R., în vârstă de 17 ani, din comuna Ostra, pasager în Volkswagen, care au fost declarați decedați la fața locului.

Şoferul Alexandru Gabriel Rusu nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite însă și-a exprimat consimțământul cu privire la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare gravă din culpă.

Adauga comentariu