FOTO Pro România Suceava și USR Suceava își susțin candidații la prezidențiale și pe Facebook

Cu ocazia alegerilor prezidențiale, partidele politice strâng voturi pentru susținerea candidatului care îi reprezintă.

În ultima vreme, cotidianul Ziar de Suceava a scris despre cum PNL-iștii au îmbrățișat și pupat sucevenii pentru câteva semnături și despre cum PSD-iștii nu știu să scrie corect numele candidatului lor și nu le pasă nici de locurile unde își amplasează corturile.

Pe lângă aceste două filiale (PSD și PNL) care se bat cap în cap, iar în urma conflictelor lor cetățenii sunt victime colaterale, în Suceava sunt și filiale mai mici (USR și Pro România) care încearcă să se remarce.

Pe paginile de Facebook ale celor două partide, respectiv USR Suceava și Pro România Suceava, se încearcă susținerea candidaților lor la prezidențiale. Postări de susținere sau de informare despre candidații Dan Barna și Mircea Diaconu sunt și pe profilele președinților filialelor celor două partide.

Cătălin - Ioan Nechifor, președintele filialei Pro România din Suceava, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care apare Mircea Diaconu, iar pe respectiva ilustrație scrie „Semnează pentru Mircea Diaconu președinte” și „Susținut de Pro România”. La descrierea postării Cătălin - Ioan Nechifor a scris „Am semnat!”.

Pe pagina de Facebook a filialei Pro România Suceava a fost distribuită o postare a președintelui filialei din Suceava, Cătălin Ioan Nechifor.

Aurelia – Maria Turenschi, președintele filialei Pro România Tineret din Suceava, până în acest moment are două postări prin care le sugerează sucevenilor să semneze pentru Mircea Diaconu. În prima postare de pe pagina sa de Facebook, pe lângă imaginea în care apare Mircea Diaconu și pe care scrie „Semnează pentru Mircea Diaconu președinte”, aceasta a adăugat și o descriere de câteva rânduri.

„Am ajuns acasă, în Suceava și am început munca în forță. Pentru că sunt sătulă de aceiași oameni în politică și de promisiunile lor. Chiar m-am bucurat când #PRORomânia a ales să susțină un om independent. De ce îmi place de Mircea Diaconu? Pentru că este un om simplu și pentru că este independent, adică al tuturor oamenilor ceea ce mi se pare normal pentru o țară democratică. Am la dispoziție doar două săptămâni pentru a strânge semnăturile și voi reuși! Cine dorește să facă parte din acest proiect alături de mine, îl aștept cu drag! Vă doresc o săptămâna binecuvântată” a adăugat Aurelia – Maria Turenschi în descrierea primei postări.

Cea de-a doua postare a Aureliei – Maria Tureschi este doar un text.

„Se spune că toamna se numără bobocii iar noi anul acesta ne alegem viitorul nostru președinte pentru următorii 5 ani. Mă bucur când observ tineri implicați în politică și DA! afirm că nici pe mine nu mă interesa politica până acum un an de zile, nu mă interesa pentru că aveam facultate, master dar când am terminat și am dat de greu.. Unde lucrez ? Ce fac? Acum, la ora actuală sunt fermier, lucrez în jur de 100 hectare iar politica este un hobby. La început când am intrat în politică mă întrebam ce caut aici , nu știu nimic despre politică dar treptat vorbind cu oameni mi-am dat seama ca este nevoie de mine în politică, oamenii mi-au dat curaj să lupt cu acest SISTEM COMUNIST (când mergi la o insitutitue... dar nu dai și tu ceva?? apoi dacă nu dai nu se rezolvă nimic!) It will continue”, a adăugat Aurelia – Maria Turenschi în descrierea celei de a doua postări.

Teodora Munteanu, președintele filialei USR Suceava, a postat pe pagina sa de Facebook o poză alături de colegii ei în timp ce se afla în centrul Sucevei pentru a strânge semnături pentru susținerea lui Dan Barna la prezidențiale. Alături de poză, aceasta a adăugat și descrierea: „Azi, la strâns de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la preşedinţia României.”

Pe pagina de Facebook a filialei USR Suceava au fost distribuite două poze în care apar câțiva membri ai filialei alianței USR PLUS Suceava care strângeau semnături pentru Dan Barna. La descrierea postării USR Suceava a scris mai multe rânduri.

„Alianța USR PLUS Suceava a dat ieri startul campaniei de strângere a semnăturilor pentru candidatura lui Dan Barna la Președinția României. Așa cum am făcut și la europarlamentare, vom fi din nou în stradă să vorbim cu oamenii și să le demonstrăm că avem și puterea și energia să construim alături de ei România pe care o merităm. Vă invităm să descarcați formularul de pe www.danbarnapresedinte.ro, să semnați și să strângeți semnături. Puteți depune liste cu semnături și puteți semna la Sediul USR Suceava de pe strada Petru Rareș nr. 7”, a scris USR Suceava.

 

 

Adauga comentariu