FOTO Șoferul care s-a izbit cu mașina într-un stâlp de pe trotuarul din fața Hotelului Bucovina era beat

În această dimineață, pe la ora 02.45, Flaviu Pleșa (29 de ani), din comuna Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre Areni către Centru, în zona Hotelului  Bucovina a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un stâlp din beton amplasat pe trotuarul din partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului, Pleșa a suferit leziuni ușoare fiind preluat de un echipaj medical de urgență și transportat la UPU Suceava unde, în urma evaluării medicale, a fost diagnosticat cu „contuzionat prin accident rutier, TCC minor, contuzie sprâncenară stânga”.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.        

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Adauga comentariu