FOTO Sucevean implicat într-un accident mortal produs pe raza județului Arad

Un grav accident de circulaţie a avut loc în cursul dimineţii de sâmbătă, pe Drumul Naţional 7, în judeţul Arad. În accident au fost implicate un microbuz de transport marfă şi două autoturisme.

Conform colegilor noștri de la Ziar de Arad, evenimentul rutier a avut loc în localitatea Bătuţa. Accidentul s-a soldat cu două victime încarcerate: una conştientă aflată în microbuz şi una decedată, într-unul dintre autoturisme.

La intervenție s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, SMURD Barzava, SMURD C Arad.

„La data de 27 iulie a.c., în  jurul orelor 06.30, un bărbat de 34 de ani din județul Vâlcea, a condus un autoturism pe D.N.7 dinspre Arad înspre Deva, iar la km. 473+ 250m, pe raza localitatii Bătuța, într-o curba periculoasă la stânga a pătruns pe contrasens lovindu-se frontal cu o autoutilitară în cuplu cu remorcă, condusă regulamentar de un arădean de 38 de ani, remorca autoutilitarei fiind lovita din spate de un alt autoturism condus de un bărbat de 52 de ani din județul Suceava.  În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto din judetul Vâlcea și rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Sursa foto: www.aradon.ro

Adauga comentariu