FOTO Sucevenii beneficiază de serviciile a două Sex Shop-uri în municipiul reședință de județ. Unul dintre ele scoate profit fără a avea angajați

Conform portalului de specialitate www.listafirme.ro, vă vom prezenta cât de profitabile sunt Sex Shop-urile/ magazine erotice din municipiul Suceava, având în vedere profitul net din anul 2018.  Odată cu informațiile privind profitul net, vom menționa și numărul de angajați pe care l-a avut fiecare firmă în anul precedent.

Denumire societate                         Profit net           Număr de angajați

1. Luxprimum SRL                         2.075.629                      47

2. Sav Deluxe Store SRL                       6.381                       0

SC Luxprimum SRL, cu sediul în municipiul Iași, a fost înființată în anul 2005 și are ca obiectiv de activitate „comerț cu amănuntul al jocurilor și jucăriilor, în magazine specializate”.

Administratorul societății este Florin Calancea, iar la asociați sunt trecuți Cezar Amititeloaie și Florin Calancea.

SC Luxprimum SRL are un număr de circa 25 de magazine sub denumirea de „4love” pe teritoriul României. Aceste magazine sunt împărține prin județele Baia Mare, Suceava, Iași, Neamț, Bacău, Galați, Brăila, Constanța, Ilfov, Prahova, Brașov, Mureș, Cluj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Dolj și Timiș.

Profitul net pentru cele 25 de magazine fiind de 2.075.629 într-un an, s-ar putea ca magazinul „4love” din Suceava să fi contribuit la obținerea profitului net total al societății Luxprimum SRL cu aproximativ 50.000 - 80.000 de lei.

SC Sav Deluxe Store SRL, cu sediul în municipiul Suceava, a fost înființată în anul 2016 și are ca obiectiv de activitate „comerț cu amănuntul al jocurilor și jucăriilot, în magazine specializate”.

Administratorul societății este Dan Alexandru Savu, iar la asociați este trecut Dan Alexandru Savu.

SC Sav Deluxe Store SRL are un singur magazin, sub denumirea de „Deluxe Store - Sex Shop”. Conform www.listafirme.ro această societate a trecut printr-un impas în ceea ce privește profitul net la început, dar s-a redresat în așa fel încât în anul 2018 a avut profitul net pe plus, neavând nevoie de prea mulți angajați sau neavând nevoie chiar deloc de angajați.

An               Profit net                  Număr angajați

2016              - 6.431                                0

2017              - 9.675                                1

2018                6.381                                0


Toate informațiile au fost preluate de pe www.listafirme.ro.


sursa foto: google.ro

Adauga comentariu