FOTO Țigări de contrabandă de peste 200.000 de lei descoperite pe raza localității Straja

Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au descoperit, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control pe direcția localității Straja, şapte colete cu țigări de proveniență ucraineană.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii s-a constatat că acestea conțin 13.780 de pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 161.300 de lei.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Şi polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Suceava au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Straja, şapte baxuri cu țigări care au fost transportate la sediul instituției.

În urma verificării baxurilor, s-a constatat că acestea conțin 3.500 de pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 41.000 de lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

Și în acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea și tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

Adauga comentariu