FOTO Trenul Vatra Dornei – Bistrița a fost blocat mai multe ceasuri după ce a lovit 13 vaci care se aflau pe calea ferată

Un accident feroviar neobișnuit a avut loc în această dimineață și a ținut vreme de câteva ore calea ferată blocată pe ruta Vatra Dornei – Bistriţa. Un tren de călători a lovit 13 vaci care se aflau pe calea ferată. 

Potrivit presei locale bistrițene, pasagerii nu au fost afectați, însă mai multe animale au murit. În tren se aflau 30 de persoane, care au fost evaluate, dar care nu prezintă niciun traumatism.

„Conform primelor date, trenul Regio 4205, care circulă pe relația Vatra Dornei- Bistrița a accidentat treisprezece vaci care au pătruns în gabaritul căi ferate, între halta Caila și cea din Șintereag, la Km CF 34+429. În tren se află aproximativ 30 de călători, nefiind înregistrate victime. La această oră, ca urmare a accidentului, traficul feroviar este blocat în zonă. La fața locului se efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, de către polițiștii de la Transporturi-Biroul Județean Bistrița-Năsăud. În urma impactului, trenul nu a deraiat”, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Animalele au fost prinse sub tren, iar după câteva ore a fost degajată calea ferată. Niciun pasager nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa material: www.a1.ro

Sursa foto: www.bistriteanul.ro

Adauga comentariu