FOTO Un adolescent din Câmpulung Moldovenesc, care a fost lovit de tren, are nevoie de ajutor. Acesta are nevoie de șapte operații

Un adolescent de 14 ani, din municipiul Câmpulung Moldovnesc, a ajuns în strare gravă la Spitalul Județean Suceava după ce a fost lovit de tren.

Miercuri, 13 noiembrie, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Islazului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, ajuns la pasajul de trecere de la nivel cu calea ferată, minorul nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere „STOP” și „Crucea Sf. Andrei” și a continuat deplasarea, moment în care, a fost surprins și accidentat de trenul Regio 5722 Câmpulung Moldovenesc – Suceava.

Alex a fost transportat cu ambulanța pentru acordarea de îngrijiri medicale la Spitalul judetean Suceava, unde a fost dignosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism cranio-facial, traumatism coloană cervicală, fractură deschisă femur stâng și șoc hemoragic.

Va fi nevoie de 7 operații și o recuperare de foarte lungă durată, iar familia are nevoie de ajutorul nostru!
Orice donație este binevenită! Dacă aveți plăcerea de a ajuta prin o mică donație, vă rugăm să luați legatură prin mesaj privat pe Facebook la adresa ANTONIO MELANIA  sau direct în contul bancar!

Sortcode: 20-72-91
Account number: 80249963
F Lica
**Contul este de UK pentru ca familia este în Londra, acolo locuiesc, iar  Alex era în vacanță

Se pot efectua donații și dând click aici. 

 

sursa material: suceavalive.ro

Adauga comentariu