FOTO Un bătrân a fost surprins în timp ce se plimba cu o pușcă în mână pe străzile Sucevei. A intrat în sediul IPJ Suceava optimist și a ieșit amendat

În această dimineață, pe la ora 08.00, un bărbat de 71 de ani, din orașul Dolhasca, a fost surprins în timp ce se plimba pe străzile din municipiul Suceava având o armă în mână. Acesta a intrat în sediul Inspectoratului Județean de Poliție pentru a-și prelungi prelungească permisul de port-armă. Bărbatul a uitat sau nici nu a știut că nu are voie să se plimbe în acest mod cu o pușcă pe stradă și s-a ales cu o amendă.

Chiar dacă arma pe care o avea suceveanul în mână era neletală, fiind o pușcă de tir sportiv, cetățenii l-au fotografiat pentru că nu în fiecare zi poți vedea pe stradă un om cu o pușcă în mână.

Fotografia a fost realizată după ce bărbatul a ieșit din Inspectoratul Județean de Poliție Suceava. Se poate observa supărarea de pe chipul bărbatului pentru că a încasat o amendă, cel mai probabil fără a se aștepta.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase IPJ Suceava, au aplicat o sanțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei unui bărbat în vârstă de 71 de ani din localitatea Dolhasca, județul Suceava, care s-a prezentat la Poliție pentru prelungirea avizului de port armă în cazul unei arme neletale, o armă de tir dar care nu era însoțită de protecția aferentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

Poliția atrage atenția și celorlalți posesori de arme cu privire la faptul că acestea trebuie păstrate și transportate doar în condițiile legale.

sursa foto: Facebook/ Make Suceava Great Again

 

Adauga comentariu