FOTO Un sucevean care plimba aproape 500 de parfumuri contrafăcute a fost prins în Vama Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea au descoperit aproape 500 de parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, în compartimentul marfă al unui microbuz condus de un cetăţean român.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Petea, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de control specifice, cetăţeanul român R.S., în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, care se afla la volanul unui microbuz înmatriculat în Suceava.

Poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunțit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul marfă au fost descoperite patru cutii de carton care conțineau cantitatea totală de 473 de parfumuri ce purtau însemnele a 36 de mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 118.250 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Adauga comentariu