Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, și-a cam pierdut din proprietăți în cei trei ani de mandat, iar conturile sale sunt goale

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a pierdut o parte dintre proprietățile pe care le avea la început de mandat, în 2016.

Conform declarației sale de avere din data de 1 iulie 2016, Flutur avea trei terenuri în Gura Humorului (1,23 hectare) și două în Mănăstirea Humorului (0,98 hectare). Acesta mai deținea o casă de locuit în Gura Humorului (150 mp), trecută pe numele fiului Cristian Flutur. Președintele CJ Suceava mai avea în proprietate un autoturism BMW (2012) primit ca donație de la un cumnat din Germania.

În prima parte a anului 2016, Flutur a vândut un autoturism Audi în schimbul sumei de 20.000 de lei, iar fiica sa Cristiana Flutur a înstrăinat casa pe care o avea în Gura Humorului în schimbul sumei de 292.500 de lei.

În conturi, la vremea respectivă, Gheorghe Flutur avea suma de 20.000 de lei, însă nu avea datorii.

În anul 2018, președintele CJ Suceava a rămas fără un teren din Gura Humorului și cele două din Mănăstirea Humorului, însă a intrat în posesia unui teren de 0,29 hectare de pe raza comunei Capu Câmpului.

Pe respectivul teren, Flutur și-a construit o casă (164 mp) și o anexă din lemn (60 mp). El avea în continuarea același BMW primit cadou de la un cumnat. Terenurile menționate mai sus și casa din Gura Humorului au fost donate către fiul său Cristian Flutur.

În conturi, Gheorghe Flutur a ajuns să aibă suma de 111.022 de lei. În 2018, acesta a intrat în „posesia” unei datorii de 50.000 de lei.

În ultima declarație de avere, președintele CJ Suceava arată că are în continuare cele două terenuri din Gura Humorului, precum și pe cel din Capu Câmpului. Pe lângă casa de locuit și anexa din lemn, Flutur și-a mai construit și o magazie de lemne (48 mp). BMW căpătat de la cumnat continuă să fie singuru vehicul aflat pe numele liderului PNL Suceava.

Între timp, conturile lui Gheorghe Flutur s-au golit, iar datoria la bănci a crescut la 75.600 de lei.

Adauga comentariu