Incendiu de proporții într-o gospodărie din Stulpicani

La data de 25 martie 2020, pe la ora 15.00, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Stulpicani, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Stulpicani.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la  anexele gospodărești și la acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost stins la ora 19.00.

Au ars o șură și o magazie, pe o suprafață de 33 mp,  un adăpost de animale pe 66 mp, acoperișul camerei centralei pe 39 mp, o bucătărie de vară pe 12 mp și acoperișul casei de locuit pe 64 mp. Au mai fost afectate de incendiu obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice și altele. S-a degradat fațada casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.

Adauga comentariu