La ce este nevoie de wireless în sala de spectacol a Teatrului municipal „Matei Vișniec” din Suceava?

Ieri, conducerea Teatrului municipal „Matei Vișniec” din Suceava a anunțat că va exista wireless în sala de spectacol a teatrului.

„Wi-fi GRATUIT pentru public Începem stagiunea cu vești bune! Teatrul Municipal <<Matei Vișniec>> Suceava a instalat un punct de acces public și gratuit la internet wireless, special pentru spectatori. Astfel, în sala de spectacol și în foaier, publicul nostru poate accesa adresa Teatrul Municipal Matei Vișniec, fără parolă, zilnic, în intervalul 17:00 – 23:30”, se arată pe pagina de Facebook a instituției.

Multă lume s-a întrebat la ce era nevoie de wireless în sala de spectacol a Teatrului municipal „Matei Vișniec” din Suceava, însă nu este clar pentru nimeni.

O doamnă explica faptul că oamenii pot citi despre piesă, dar să fim cinstiți, atunci când mergi la teatru cred că știi cam unde mergi sau te documentezi înainte de a merge, nu în buza clădirii îți dai seama că ar fi bine să știi la ce urmează să te uiți.

În fine, o stagiune ușoară și inspirată regizorilor și actorilor, conducerea are probleme mult mai mari de rezolvat decât cea a calității actului artistic!

Adauga comentariu