Localnicii de pe strada Traian Țăranu din Suceava par a fi blestemați. Șoferul unui buldoexcavator de-al Acet-ului a spart conducta de gaz

Luni, 16 martie 2020, în jurul orei 09.00, dispecerul din cadrul ACET Suceava a sunat la 112 și a anunțat faptul că un angajat de-al lor a fisurat o conductă de gaz, de pe strada Traian Țăranu, după ce a atins-o cu buldoexcavatorul. Bărbatul respectiv intervenea la o altă avarie de pe acea stradă.

La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție care l-a găsit pe angajatul de la ACET, respectiv un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Suceava. Cel din urmă a spus că a intervenit la o avarie de pe strada respectivă, dar pentru că strada a fost decopertată cu vreo 70 cm pentru a fi asfaltată, acesta a atins cu cupa buldoexcavatorului conducta de gaz pe care a fisurat-o.

Pe strada Traian Țăranu s-a deplasat și o echipă de la Del Gaz, care a oprit alimentarea cu gaz și a spus că va rezolva problema cât de repede vor putea.

La fața locului a fost și un echipaj de pompieri care au asigurat perimetrul în cazul în care ar fi apărut vreo altă problemă.

Nu s-au înregistrat victime omenești, ci doar pagube materiale.


Cetățenii care locuiesc pe strada Traian Țăranu nu sunt prea norocoși, având în vedere cele întâmplate până în prezent.

În ultima perioadă, cotidianul Ziar de Suceava a publicat mai multe articole cu privire la lucrările de asfaltare de pe strada Traian Țăranu:

 

 

Adauga comentariu