Numărul sucevenilor decedați din cauza coronavirusului a ajuns la opt

În această seară, Ministerul Sănătății a mai anunțat trei decese din cauza coronavirusului, numărul total al persoanelor moarte din această cauză pe teritoriul României ajungând la 17.

Cei de la minister au precizat faptul că au decedat două femei, ambele în vârstă de 70 de ani, din județul Suceava, internate la Spitalul Județean, la care a fost descoperit virusul în cursul zilei de astăzi.

În cursul zilei de astăzi a mai fost înregistrat un deces din cauza coronavirusului la un sucevean în vârstă de 51 de ani, soțul unei asistente medicale de la Spitalul Județean Suceava.


Vă amintim că:

Prima persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este o femeie în vârstă de 72 de ani. Aceasta a fost internată în data de 21 martie 2020 în Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu avea istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv).

A doua persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost confirmat pozitiv pe data de 23 martie 2020, fiind internat la Spitalul Județean Suceava din data de 21 martie 2020. Bărbatul a fost internat anterior în secția de cardiologie unde este posibil să fi avut contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

A treia persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 59 ani. Acesta a fost pacient în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data decesului este 22 martie 2020.

A patra persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este o femeie, de 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Data decesului este 23 martie 2020.

A cincea persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este patroana pensiunii de la Sucevița diagnosticată cu coronavirus, transportată în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Aceasta avea 64 de ani.

A șasea persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este un bărbat în vârstă de 51 de ani. Acesta era soțul unei asistente din Spitalul Județean Suceava, care nu știa că este infectată cu COVID-19.

A șaptea persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este o femeie în vârstă de 70 de ani. Aceasta ar fi murit la data de 25 martie 2020, în aceeași zi în care ar fi fost diagnosticată pozitiv.

A opt persoană care a murit din cauza coronavirusului, din județul Suceava, este tot o femeie în vârstă de 70 de ani. Și aceasta ar fi murit la data de 25 martie 2020, în aceeași zi în care ar fi fost diagnosticată pozitiv.

Adauga comentariu