O bătrână din Vulturești și-a pus capăt zilelor aruncându-se într-o fântână din localitate

În dimineața zilei de 10 septembrie 2019, pe la ora 07.00, polițiștii au fost anunțați prin 112 despre faptul că o femeie s-a aruncat într-o fântână de pe raza satului Giurgești, comuna Vulturești.

Din cercetări făcute de agenți a reieșit că în cursul zilei de 10 septembrie a.c., pe la ora 06.30 , Marian A. s-a deplasat la domiciliul părinţilor săi, Adrian şi Lucreţia A. (76 de ani), din aceeași localitate, ocazie cu care a constatat că mama sa nu se află în casă.

Bărbatul a căutat-o pe aceasta prin curtea locuinţei, cât şi pe la vecini ocazie cu care a constatat că se afla înecată în fântâna situată în drumul comunal, în dreptul locuinţei acestora, sunând la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, care au scos-o pe Lucreţia A. din fântână, iar un echipaj de la Ambulanța Fălticeni a efectuat manevre de resuscitare constatând ulterior decesul.

Din verificările făcute de anchetatoria reieșit faptul că bătrâna era cunoscută cu diagnosticul de episod depresiv, tulburări psihotice acute şi tranzitorii, alte tulburări mentale datorate unei leziuni cerebrale, unei disfuncţii cerebrale şi unei afecţiuni şi în ultima perioadă de timp a refuzat să îşi ia tratamentul, ameninţând că se va arunca în fântână.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Adauga comentariu