O casă din Cajvana a rămas fără acoperiș după ce a fost cuprinsă de flăcări

La data de 11 iulie 2019, pe la ora 16.00, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cajvana, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din orașul Cajvana.

La sosirea echipajelor, ardea cu flacără acoperișul locuinței, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, existând pericolul de propagare la întreaga construcție și la anexele gospodărești. Incendiul a fost stins la ora 16.47.

Au ars aproximativ 70 mp din acoperișul casei, precum și articole de îmbrăcăminte și bunuri casnice depozitate în pod. S-a degradat tavanul locuinței pe o suprafață de 10 mp.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

Adauga comentariu