O femei a ajuns în comă la spital după ce a căzut în beciul unui vecin

La data de 27 septembrie 2019, la ora 19.24, Elena M., din municipiul Suceava, a anunțat prin 112 faptul că o cumnată de-a sa Vasilica M. (60 de an)i, tot din Suceava, a căzut în beciul locuinței lui Valentin R., din comuna Rădășeni, rănindu-se grav.

Din verificări făcute de polițişti a rezultat că, la data de 27 septembrie a.c., pe la ora 17.30 - 18.00, Vasilica M., care se afla la o locuință a familiei sale în localitatea Pocoleni, comuna Rădășeni, a mers la locuința vecinului Valentin R., la solicitarea telefonică a acestuia, pentru a verifica dacă bărbatul nu a lăsat aragazul aprins.

Vasilica M. a mers pe holul bucătăriei de vară și a deschis ușa de la scările beciului, unde era întuneric și din neatenție a căzut pe scări, suferind leziuni și rămânând acolo inconștientă mai bine de o oră.

Femeia a fost găsită de proprietar în jurul orei 19.15, când acesta a anunțat-o pe Elena M., cumnata victimei, care a sunat la 112 solicitând intervenția unei ambulanțe.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și două echipaje SMURD, care i-au acordat femeii primul ajutor și au scos-o din holul beciului, transportând-o la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „traumatism cranio-cerebral, fractură bază de craniu, otoragie și comă”, după care a fost transferată la Spitalul Județean Suceava.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.

Adauga comentariu