O femeie a murit la Spitalul Județean Suceava după ce a fost implicată într-un accident rutier în Italia, la sfârșitul anului trecut

La data de 11 ianuarie 2020, la ora 12.30, Poliţia municipiului Suceava a fost anunțată de către Constantin B. despre faptul că Mariana B. (67 de ani), din comuna Vama, a decedat la Spitalul Județean Suceava.

În urma verificărilor făcute de polițiști s-a constatat faptul că, în perioada noiembrie – decembrie 2019, femeia a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun pe raza orașului Cesena din regiunea italiană Toscana.

Mariana B. nu a solicitat sprijin medical, iar la începutul lunii decembrie a anului 2019 s-a întors acasă în comuna Vama.

La data de 19 decembrie 2019, starea de sănătate a femeii s-a agravat, motiv pentru care a fost internată în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

Pe parcursul internării, starea de sănătate a Marianei B. s-a agravat și la data de 10 ianuarie 2020, ora 23.55, s-a constatat decesul acesteia.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor morții.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Adauga comentariu