O firmă cu un singur angajat va moderniza un parc din comuna Adâncata pentru peste 300.000 de lei

Primăria comunei Adâncata a atribuit direct un contract în valoare de 316.000 de lei (66.797,73 de euro), fără TVA, pentru un proiect ce vizează „modernizare parc in comuna Adâncata, județul Suceava”.

Fericita câștigătoare a contractului este firma SC FTZ IND SRL, din municipiul Suceava. Societatea este administrată de Matei Iulian Marcu, care este și asociat.

Conform portalului www.listafirme.ro, anul trecut, SC FTZ IND SRL a avut o cifră de afaceri de 0 și un profit net de -6.867 de lei.

Societatea a fost înființată la data de 20 iunie 2017.

Conform aceluiași portal, în anul 2017, SC FTZ IND SRL nu a avut niciun angajat, iar în anul 2018 ar fi avut un singur angajat.

SC FTZ IND SRL își descrie activitatea sa din Adâncata în felul următor : ,,Execuție lucrări în cadrul proiectului <Modernizare parc in comuna Adâncata, județul Suceava>”.

Obiectivul de activitate al firmei SC Carpiana SRL este „lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale”.

Se pare că Primăria comunei Adâncata nu are nicio problemă să aloce peste 300.000 de lei, pentru modernizarea unui parc, unei firme înființate în urmă cu doi ani și care are doar un singur angajat.


Informațiile au fost preluate de pe www.listafirme.ro și sicap-prod.e-licitatie.ro

Adauga comentariu