O polițistă tupeistă în civil, care a avariat o mașină parcată, s-a luat în gură cu un coleg de la Rutieră aflat în timpul programului. Femeii i-a fost reținut permisul și a fost amendată

În dimineața de marți, 28 ianuarie 2020, un cetățean a sunat la 112 pentru a anunța faptul că o șoferiță i-a acroșat mașina care era parcată în apropierea Școlii Gimnaziale „Miron Costin” Nr. 11 din Suceava.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Rutiere. Când polițistul i-a cerut șoferiței să se legitimeze, aceasta a încercat să pară deșteaptă și a început să-l ia la rost pe omul legii.

La scurt timp, la fața locului s-au strâns părinții din zona școlii pentru a venea ce se petrece.

Când șoferița a auzit că urmează a fi amendată, s-a luat și mai tare în gură cu polițistul, spunându-i că nu este ea vinovată de producerea evenimentului, ci șoferul celeilalte mașini.

Inițial, se zvonea că scandalagioaica ar fi polițistă locală, dar ulterior s-a aflat că aceasta era de fapt polițistă angajată la IPJ Suceava.

„Agentul care a răspuns sesizării a vrut să îi dea o sancțiune pe loc, însă femeia a devenit recalcitrantă chiar în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, iar apoi a solicitat să meargă la secție pentru a lămuri situația. A încercat chiar să dea vina pe șoferul mașinii avariate, susținând că el este vinovat din cauza modului în care a parcat și a solicitat ca acestuia să i se veri­fice alcoolemia. În cele din urmă, s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 30 de zile, pentru nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier și s-a aplicat o amendă de 500 de lei pentru nepăstrarea distanței laterale suficiente față de un vehicul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

Polițistul, certat de șoferiță, nu a ținut cont de colegialitate și i-a reținut femeii permisul de conducere pentru 30 de zile, pentru „nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier” și i-a dat și o amendă în valoare de 500 de lei pentru „nepăstrarea distanței laterale suficiente față de un vehicul”.

sursa material: www.obiectivdesuceava.ro 

Adauga comentariu