Patinoarul din Fălticeni va fi amenajat în curtea unei școli. O firmă din Botoșani, care ar fi avut anul trecut trei angajați, va face locul pentru patinaj

Primăria municipiului Fălticeni va amenaja un patinoar artificial pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”, deoarece în piața Nada Florilor, unde se amenaja în trecut patinoarul, se află în renovare.

De amenajarea terenului pentru patinaj se va ocupa SC Yannis Baby Park SRL, din județul Botoșani, administrată de Ana Maria Lichiardopol, ce a fost inființată la data de 26 octombrie 2017, conform portalului www.listafirme.ro.

Conform aceluiași portal, în anul 2018, SC Yannis Baby Park SRL, a avut trei angajați, cifra de afaceri de 189.725 de lei și un profit net de -62.225 de lei. Obiectivul de activitate a acestei societăți este „bâlciuri și parcuri de distracții”.

Pe terenul pe care va fi patinoarul, vor fi montate cășuțe unde se vor vinde băuturi calde și produse de patiserie. Municipalitatea va asigura salubrizarea, racordul de apă, branșamentul electric, paza și va plăti consumul de energie electrică, apă, colectarea deșeurilor menajere și vidanjarea.

SC Yannis Baby Park SRL va închiria 300 de perechi de patine.

Copiii cu posibilități materiale scăzute și cei cu rezultate bune în activitatea școlară, artistică și sportivă vor intra gratuit pe patinoar, cu patine corespunzătoare.

Deoarece în imediata apropiere este școala, programul de funcționare va începe la ora 14.00 și va ține până la 22.00, de luni până duminică. SC Yannis Baby Park SRL are obligația de a nu da muzica prea tare, pentru a nu îi deranja pe cetățenii care locuiesc în zonă.

Patinoarul va avea 650 de metri pătrați, având o capacitate de 250 de persoane. Acesta va funcționa în perioada 30 noiembrie 2019 - 15 ianuarie 2020.


Unele informații au fost preluate de pe www.listafirme.ro.

Adauga comentariu