Patronul de la Spartan și-a arătat adevărata față în urma „flash-urilor” lui Godină: „Nu știu când pune Labă – tristă ăsta în aplicare legea”

Ieri, pe rețelele de socializare a existat o dispută între cunoscutul polițist Marian Godină și patronul de la Spartan, cunoscut de prieteni sub numele de Ștefan Mandachi. Acesta din urmă și-a dat arama pe față și a demonstrat că nu este decât o rușine de țăran din Sfântu Ilie.

Zilele trecute, patronul de la Spartan s-a plâns că afacerile i se vor duce în cap deoarece mall-urile în care restaurantele sale funcționează se vor închide. După ce s-a smiorcăit zile în șir, antreprenorul cu aere de influencer s-a gândit că totuși e bună și imaginea astfel că a anunțat că este de acord cu închiderea centrelor comerciale și și-a cumpărat merinde de la toți competitorii săi.

Atitudinea patronului de la Spartan a atras atenția polițistului Marian Godină care a transmis că îi este greață de caracterul antreprenorului cu apucături de influencer.

Răspunsul patronașului moștenitor rănit în orgoliu nu a întârziat să apară și a sosit plin de jigniri la adresa polițistului. Precum unui șmecheraș de cartier, antreprenorul cu apucături de influencer i-a amintit lui Godină că din taxele sale este acesta plătit. Nu putem reproduce mesajul patronului de la Spartan așa că vi-l furnizăm integral:

„Godină – Punctul G al literaturii române

Deci e ceva de domeniul SF: în loc să fie pe străzi cu masca pe față, că suntem în Stare de urgență, Godină o arde pe rețelele sociale, cu un ochi pe steroizi și cu altul pe nr. de followers. Țara arde, baba se chiaptănă! Ăsta merită bătut de confrații lui polițiști, care muncesc acum și se luptă  pe străzi cu virusul.

O întrebare serioasă: dacă acum ies pe stradă o sută de cetățeni infectați cu coronavirus, cine-i poate opri??? Doar Poliția! N-aș vrea să mă pun în pielea unui polițist, care să interacționeze cu <<evadați>> din carantină. (jos pălăria pentru Poliție!) Dar ce să vezi? Când țara arde, când toată Poliția e pe baricade și suntem ca la război, polițaiu’ încordat GODINĂ, postează liniștit și relaxat pe facebook… el n-are niciun stres. Doar <<SCRIE>>! Poliția e în alertă de gradul zero dar limbricu ăsta, angajat la Stat, își formulează texte online să mai agațe 2-3 followers???

Fotomodelul cu triceps, godină, e ofticat de când l-am pus botu pe labe pentru că s-a luat de câinii Cristinei Țopescu. Nu știu când pune Labă-tristă ăsta în aplicare legea, că el toată ziua e pe podium, la poze, cu chiloți mulați pe cur. Dacă sunteți atenți, și-a făcut intenționat uniforma cu două numere mai jos, să-i crape materialul pe biceps.

Acum vreun an, i-am solicitat un interviu, pentru că se dădea mare susținător al cauzei mele cu autostrăzile. Dar la un moment dat, n-a mai răspuns. Probabil aștepta oferta financiară și mi-a dat cu seen. Puteam să jur că se va lăuda că am vrut să-l bag în documentar. Pe cinstea mea, știam că va <<turna>>, că ține la sertar această glorioasă <<probă>>.

De când a apărut ca rock star pe piața românească, ultima lui grijă sunt infractorii. Pe el îl freacă grija de mine. Se răzbună pentru că l-am botezat Fanta Lemon, după grețurile pe care și le simulează când vede <<nedreptăți>> sociale (numai bune să-i mai aducă like-uri la pagini).

Bă Mușchi, eu am voie să postez la orice oră pe facebook, tu n-ai voie. Eu trudesc 18 ore pe zi, inclusiv acum sunt la birou. Dar tu ai un program mai lejer, de câteva ore fixe. Cât ești la serviciu, păi stai țapăn și muncește! Acum tu ești la muncă, ce cauți pe facebook? Mai lasă dracului telefonul ăla în timpul programului. Știu că ai alte probleme mai importante, cu followersii tai, dar tu trăiești de pe banii cetățenilor, nu de pe pozele cu Alpaca (că nu suntem toți proști). Pune șî tu telefonul la încărcat, poate uiți de el.

Cred că într-un moment de imprecizie (în care a confundat steroizii cu supozitoarele), acest Punct G al literaturii române, mai zgârie pagina că m-a făcut el celebru pt. că nush ce share mi-a dat acum o sută de ani!

Tu ți-ai făcut reclamă pe spatele Poliției băh. Tu fără uniforma de polițist erai un coate goale. Dacă erai chiar culturist, (cum vrei să pari), dacă erai inginer, doctor, preot sau patron, nu te știa nici dracu. Toată reclama ta de influencer ți-ai făcut-o cu o uniformă care aparține Statului Român. Nu vorbi de alții, nesimțitule! Tu fără uniformă ești ca Papa de la Roma fără roba albă, în civil.

Alo, Ministerul de interne, dați-i sign out lui Godină”.

„Felicitări”, patronului de la Spartan pentru atitudinea lui de golan de cartier!!

Reacția antreprenorului cu apucături de influencer a fost taxată dur în mediul online, mai mulți urmăritori de-ai săi delimitându-se de cel pe care îl considerau un fel de „salvatore della patria”.

Sursa foto: www.podul.ro

Comentarii

Cristian

16.03.2020 11:46

Ziaristii de la ziardesuceava se comporta exact ca niste pesedisti...Omul asta... Stefan Mandachi care striga in gura mare ca e nemultumit de anumite lucruri este facut cu oua si cu otet de voi, cei care probabil locuiti in acelasi sat cu el... dar in acelasi timp sustineti un militian care se crede vedeta... Chiar nu inteleg cum este posibil asa ceva...

Sieusieusitusitu

16.03.2020 14:34

El e fiul baronesei Psd de Suceava. E absurd cum un asa om e influencer/formaror de opinie/exemplu.E ca si cum fiul lui Dragnea sau a lui Nastase ne-ar da noua lectii de antreprenoriat, moralitate, corectitudinea claseimpolitice etc..Presa nu a mentionat niciodata cine e el de fapt si uitati unde s-a ajuns.

Adauga comentariu