Patru rromi care au terorizat o bonă moldoveancă au ajuns după gratii

Pe data de 10 octombrie 2019, o femeie din Republica Moldova, ce a fost bona copiilor unor rromi din Suceava, din apropierea Inspectoratului Școlar din Suceava, a trăit clipe de coșmar după ce și-a dat „demisia” de la familia rromilor și s-a angajat ca vânzătoare într-un magazin.

Probabil pentru că familia rromă s-a acomodat cu bona moldoveancă în casa lor, sau din alte motive, Clara Borcoi și Eusebiu Borcoi au acuzat-o pe moldoveancă de furt, spunând că le lipsesc din casă bani și bijuterii de vreo 3.000 de euro. Nu este exclus ca cei doi soți să fi recurs la această acuzație pentru a o convinge pe bonă să aibă din nou grijă de copiii lor.

Cei doi soți, împreună cu câteva cunoștințe de ale lor, au vizitat-o pe moldoveancă la magazinul unde lucra, au chemat-o afară, au bagat-o într-o mașină și de aici a început coșmarul pentru femeie. Rromii ar fi lovit-o, au făcut-o să recunoască că a furat mai multe lucruri din casa familiei Borcoi și au înregistrat-o „spovedindu-se”. Grupul de rromi au mers cu moldoveanca la amanetul unde ar fi dus aceasta bijuteriile, dar nu le-au găsit acolo. Pe urmă femeia a fost dusă înapoi la magazinul unde lucra.

Polițiștii au aflat această poveste, iar mascații i-au ridicat pe Clara Borcoi, Eusebiu Borcoi, Ionuț Bălan și Vasile Ilie Căldăraru. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de „lipsire de libertate în mod ilegal” și „șantaj”. Cei patru au fost arestați pentru 30 de zile.

Pe lângă cei patru, a fost plasat sub control judiciar încă un individ.

Înregistrarea rromilor, în care moldoveanca recunoaște că a furat din casa acestora, nu este luată de bună de anchetatori deoarece în momentul înregistrării femeia susține că se temea de ce îi mai putea face grupul de rromi.

Comentarii

anonim

14.11.2019 11:51

INTERESANT, CUM ADICA A AJUNS LA URECHILE POLITISTILOR???POATE MAI BINE ZIS ANDREICA RAZVAN NU REUSIT SA IL INFUNDE IAR PE SEMIAN STEFAN,BRAVO SEMIANE! TE TII TARE !

Adauga comentariu