Patru șoferi beți au ajuns pe mâinile polițiștilor după ce au provocat accidente care mai de care mai ciudate, pe raza județului Suceava

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, în jurul orei 15.00, D.D. (40 de ani), din comuna Moldovița, conducea un ATV într-o zonă denumită popular Chiciura.

Deoarece era beat, bărbatul a pierdut controlul ATV-ului și s-a răsturnat, rănindu-se. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu „contuzionat prin accident rutier”. Acesta a fost internat pentru investigații suplimentare.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat două mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

ATV-ul nu era înmatriculat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În aceeași zi, pe la ora 15.30, C.T. (37 de ani), din municipiul Suceava, conducea un autoturism marca BMW dinspre Moara spre Horodniceni. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în partea stângă a drumului, având în vedere direcția sa de mers.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor, dar și pasagera A.T. (9 ani). Ambii au fost transportați la Spitalul din Suceava.

După ce șoferul a suflat în aparatul etilotest, rezultatul obținut a fost de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

După vreo două ore jumătate, pe la ora 18.00, C.G. (25 de ani), din comuna Slatina, conducea un autoturism marca Opel Astra pe raza localității Pâraie, dinspre Mălini spre Slatina. La un moment dat, într-o curbă la stânga, în apropierea Școlii Generale Pâraie, acesta a acroșat o bicicletă condusă de un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Mălini. Adolescentul se deplasa pe partea dreaptă ca drumului, în aceeași direcție de mers ca și a șoferului.

În urma accidentului, adolescentul a fost rănit și transportat la Spitalul din Suceava.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul șoferului a fost de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

La data de 22 decembrie 2019, în jurul orei 00.30, F.B. (23 de ani), din comuna Vicovu de Jos, conducea un autoturism marca Seat pe raza localității Voitinel, dinspre Gălănești spre Voitinel. La un moment dat, acesta a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe drum și s-a izbit într-un cap de pod și un gard.

În urma accidentului autoturismul a fost avariat, șoferul mașinii și pasagerul de pe locul din dreapta față, respectiv F.M. (18 ani), din orașul Vicovu de Sus, au fost răniți.

F.B. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor bazelor de date ale Poliției s-a aflat faptul că tânărul nu avea permis de conducere.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

 

Adauga comentariu