Percheziții făcute de polițiști la contrabandiștii care alimentează cu țigări piața neagră din municipiul Suceava

Ieri, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul IPJ Suceava, sprijiniți de jandarmii suceveni, au efectuat șapte percheziții pe raza județului la mai multe persoane bănuite că ar fi implicate în contrabanda cu țigări.

În urma perchezițiilor desfășurate, care au vizat domiciliile și locațiile folosite ca spații de depozitare de către mai multe persoane implicate în contrabanda cu țigări de contrabandă și care alimentau piața neagră din municipiul Suceava și nu numai, au fost descoperite și indisponibilizate țigări de contrabanda, telefoane mobile, cartele telefonice și suma de 10.000 de lei.

La finalizarea perchezițiilor domiciliare, la sediul Poliției au fost aduse patru persoane pentru audieri. În urma audierilor, Ștefan Irimescu (41 de ani), din municipiul Rădăuți și Dorin Onceag (62 de ani), din orașul Gura Humorului, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”. Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Economice – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităților infracționale, precum și în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Adauga comentariu