Percheziții făcute de polițiști la contrabandiștii din Suceava

La data de 11 iunie 2019, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate persoane implicate în traficul cu ţigări de contrabandă.

În urma activităților întreprinse, la locațiile percheziționate au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.660 de pachete cu țigări de contrabandă, 39 de litri de alcool, precum şi alte mijloace de probă. Prejudiciul din dosar a fost estimat la circa 16.500 de lei.

Suspectul Dragoș Sârghe (61 de ani), din municipiul Suceava, a fost dus la sediul IPJ Suceava pentru audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Tot cu ocazia percheziției domiciliare, întrucât bărbatul figura în evidențe ca deținător de armament, însă nu a respectat condițiile legale de deținere și păstrare, a fost luată măsura anulării dreptului de deținere, port și folosire a armei și muniției letale, fiind totodată sancționat contravențional cu suma de 8.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru infracțiunea de „contrabandă” sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Adauga comentariu