Percheziții la contrabandiștii de țigări din Fălticeni. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore

La data de 16 mai 2019, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava au efectuat patru percheziții pe raza municipiului Fălticeni, fiind vizate mai multe persoane specializate în traficul cu ţigări de contrabandă.

În urma acestor activităților întreprinse de agenți, la locațiile percheziționate au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 2.163 de pachete cu țigări de contrabandă cu o valoare estimată de 36.771 de lei, precum şi alte mijloace de probă ce prezintă interes pentru cauză, inclusiv un autoturism în valoare de 2000 de euro.

Doi suspecți au fost duși la sediul IPJ Suceava pentru audieri, respectiv Rudi Moldovan (30 de ani) și Mihaela Roman (45 de ani), ambii din municipiul Fălticeni, față de primul fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub supravegherea procurorului de caz din cadrul unităţii de parchet competente, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Adauga comentariu