Piromanul specializat în incendierea bazarului din Rădăuți s-a apucat de tâlhărit clienții cazino-urilor

În dimineața zilei de 2 septembrie 2019, la ora 03.32, Poliția municipiului Rădăuți a fost anunțată prin 112 despre  faptul că la cazino-ul „Las Vegas” a fost agresat un bărbat.

Polițiștii deplasați la fața locului l-au găsit pe Ovidiu O. (27 de ani), din comuna Horodnic de Sus, client al cazinoului, care a reclamat faptul că a fost împins de către un tânăr, care mai apoi i-a furat portofelul în care avea 500 de euro și documente de identitate.

În urma cercetărilor făcute de agenți a fost prins autorul faptei, respectiv Andrei Băcilă (18 ani), din municipiul Rădăuți. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Andrei Băcilă se afla sub măsura controlului judiciar, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în dosarul penal în care este inculpat sub aspectul săvârșirii mai multor fapte de distrugere prin incendiere în incinta bazarului Rădăuți, fapte comise în lunile iunie – iulie 2019.

Individul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava, iar astăzi urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Adauga comentariu