Polițiștii suceveni au reușit să prindă un șofer beat și fără permis, în urma unui apel la 112

La data de 29 iulie 2019, în jurul orei 00.30, un cetățean a anunțat polițiștii din orașul Salcea despre faptul că a observat un autoturism marca Opel care se deplasa sinuos pe raza localității Plopeni, dinspre Suceava spre Botoșani. La un moment dat, Opel-ul ar fi ajuns în afara drumului, iar din mașină a coborât un bărbat care părea să fie beat.

Polițiștii, care au ajuns la fața locului, au găsit mașina respectivă având roțile de pe partea dreaptă sparte. Pe marginea drumului a fost găsit și A.M. (21 de ani), din comuna Vlădeni, județul Botoșani, care a recunoscut că mașina este a sa și că a condus-o.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că tânărul conducea autoturismul marca Opel pe raza localității Plopeni, oraș Salcea, dinspre Suceava spre Botoșani, iar la un moment dat i-a explodat roata dreapta față. După ce i-a explodat roata, A.M. a pierdut controlul mașinii, a trecut cu aceasta peste un cap de pod și a oprit autoturismul pe acostamentul drumului.

A.M. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe urmă, acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat și faptul că tânărul nu avea permis de conducere.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

sursa foto: www.ziare.com

Adauga comentariu