Pompierii militari suceveni au intervenit la stingerea a două incendii

Ieri, în jurul orei 13.30, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cacica au intervenit, cu două autospeciale de stingere și un buldoexcavator, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Pârteștii de Sus, comuna Cacica.

La sosirea echipajelor, ardea un stog de fân, cu pericol de propagare la o șiră de baloți și la casa de locuit a proprietarului.

Incendiul a fost lichidat la ora 14.50.

Aproximativ două tone de fân au ars, iar alte trei tone s-au degradat.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un foc deschis în spații deschise, lăsat nesupravegheat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința proprietarului și circa trei tone de baloți de fân.

În seara de 12 spre 13 august 2019,  în jurul orei 00.00, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Suceava, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul reședință de județ.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o casă de locuit și la anexele gospodărești, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 2.10.

Au ars o anexă din lemn pe 32 mp, astereala din lemn a casei de locuit pe 32 mp, tâmplărie din lemn, obiecte de mobilier, un metru cub lemn de foc, 12 stupi de albine, materiale textile și altele. S-au degradat podul și aproximativ 30 mp din pereții casei de locuit. De asemenea, s-au deteriorat trei metri liniari de lambriu din plastic, de la o anexă învecinată.

Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor provenite dintr-un foc deschis în spații deschise.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit a proprietarului, precum și o locuință și două construcții anexe din imediata vecinătate.

Adauga comentariu